Hogyan kell vásárólni?

Melyik címke mire való?
A vasalható és bevarrhatós címkék a ruhák/textilek megjelölésére valók. A vasalható matricák rendkivül tartósak, 60 fokon moshatóak, idősek otthonába ajánlott. A bevarrható matricák pár öltéssel bevarrhatók, 50 fokon moshatók, nyom nélkül eltávolíthatók.
Az öntapadós címkék nem ruhába valók. Viszont kemény felületre ragasztva (műanyag, kerámia, üveg), mosásállóak, mikrohullámú sütőbe helyezhetők.


Hogyan kell vásárolni?
A fenti leírások alapján válassza a megfelelő terméket. A kívánt szöveget a Sor1 és a Sor2 dobozokba írja. A jobb oldali előnézetben azonnal látszik a szöveg elrendezése. Amennyiben a szöveg már megfelel, változtassa meg a mennyiséget, ha szükséges (pl. ha 10 címke van 250Ft.-ért és 100 címkét szeretne, akkor 10-re kell emelni a mennyiséget - nem 100-ra - mert akkor 1000db-ot kapna!). Ha más is szeretne vásárolni, akkor a vásárlás folytatása gombot kell megnyomni és tovább pakolni a kosárba, ha nem, akkor a 'fizetéshez' kell menni. Ott lehet kiválasztani, hogy vendégként vásárolt (nem hozunk létre egy fiókot) vagy 'regisztrált'. A kettő közti különbség csupán annyi, hogy az utóbbinál egy jelszót is meg kell adni, amivel a jövőben újra be lehet lépni, a rendszer emlékezni fog a szállítási adatokra, nem kell azokat ismét begépelni.
A szállítási/számlázási cím megadása után lehet kiválasztani a szállítási illetve fizetési módot. A rendelés véglegesítése után a megadott email címre küldünkk egy megrendelés visszaigazoló emailt. Amennyiben nem a bankkártyás fizetést választotta, a fizetéshez szükséges adatok mind a visszaigazoló emailben találhatóak. Amennyiben 10 perc alatt nem érkezik az email, nézze meg először a 'spam' mappába, és ha ott sincs lehet, hogy elírta az email címét, vagy az email szolgáltató blokkolta a levelünket (citromail, vipmail, freemail címekkel fordul elő a leggyakrabban), ezért kérem, jelezze a 0630 9358648-es számon és ismét küldjük az emailt.